Akce oddílu ze dne 2017-10-29

Podzimní výprava na jižní Moravu

Informace o akci jsou již dostupné
Termín: 25.10.2017 17:05 - 29.10.2017 19:00
Akce je určena pro: Skauty, Rovery
Místo: Randulka, Újezd u Boskovic
O podzimních prázdninách se vydáme na základnu boskovických skautů na Drahanské vrchovině. Přihlašování na výpravu již bylo uzavřeno.
Sraz: ve středu 25. října v 17.05 na nádraží v Roztokách Konec: v neděli 29. října v 19.00 v osadě Výpravu zakončíme připomínkou státního svátku a sejmutím státní vlajky v osadě (kroj ale s sebou brát nemusíte). Na sebe: dobré boty, teplé oblečení S sebou: 700 Kč, kapesné, pití, malý batoh na výlet, pláštěnku, spacák, karimatku, baterku (čelovku), přezůvky, toaletní papír, kartáček, pastu, ručník, ešus, lžíci, jídlo, věci na schůzku, oddílový zpěvník, skautskou stezku Voda na pití a vaření bude k dispozici na místě. Všechny věci si zabalte do velkého batohu! Vařit budeme v kuchyni, která by měla být základně vybavená. Přesto se raději vyzbrojte vlastním ešusem a lžíci. Vařit lze na kamnech, případně si s sebou vezměte vlastní vařič. Rozmyslete si, jestli se budete stravovat sami, nebo se domluvíte na společném vaření ve skupině. Vařit bude možné večer (případně ráno), přes den budeme většinou mimo základnu. Možnost nákupu bude v pátek v Boskovicích. Jeden večer nás čeká již tradiční podzimní kuchařská soutěž o ceny. Pokud se chcete zúčastnit, nezapomeňte si připravit originální recept a kvalitní suroviny. Pokud máte jakékoliv dotazy, ptejte se svého rádce, případně Azora.

Nástup k vlajce

Informace o akci jsou již dostupné
Termín: 29.10.2017 18:45 - 19:00
Akce je určena pro: Všechny ze střediska
Místo: Osada, Roztoky
Státní svátek 28. října si připomeneme den poté, tedy 29. října. Sejdeme se v 18.45 v osadě, abychom sňali státní vlajku. Skauti se budou vracet z podzimní výpravy, takže omluvte jejich případné lehké zpoždění, pokud vlak do Roztok přijede o pár minut později. Pořádá roverský kmen