Akce oddílu ze dne 2018-05-25

Střediskové Jamboree

Informace o akci jsou již dostupné
Termín: 25.5.2018 16:40 - 27.5.2018 17:00
Akce je určena pro: Všechny ze střediska
Místo: Tábořiště Březník, Příchovice
Termín pro přihlášení na Jamboree: do neděle 20. května do 20.20 na e-mail akce@skautiroztoky.cz. Přihlášení vám potvrdíme. Vypravíme se k Přešticím, kde se pod stany utáboříme na celý víkend. Jedeme ve skautském kroji. Sraz: v pátek 25. 5. v 16.40 na roztockém nádraží Konec: v neděli 27. 5. v 17.00 tamtéž
Informace pro vlčata: Budeme vybírat: 500 Kč Na sebe na cestu: SKAUTSKÝ KROJ (nemáte-li zatím, nezoufejte, a i přes to přijďte), dobré nepromokavé boty S sebou ve velkém batohu: pití, oblečení do přírody, pláštěnku (nestačí nepromokavá bunda!), spacák, karimatku, baterku, toaletní papír, kartáček, pastu, lžíci, plavky, ručník, věci na schůzku, ešus, lžíci Jídlo zajistíme my, je však třeba vzít s sebou páteční večeři. S dotazy se obracejte na Dřeppeho.
Informace pro skauty a rovery: Budeme vybírat: 300 Kč Na sebe na cestu: SKAUTSKÝ KROJ, dobré nepromokavé boty S sebou ve velkém batohu: pití, oblečení do přírody, pláštěnku, spacák, karimatku, baterku, toaletní papír, kartáček, pastu, lžíci, plavky, ručník, oddílový zpěvník, věci na schůzku S sebou do skupiny: stan, vařič, ešus, jídlo na celý víkend (kromě sobotní večeře; páteční večeři do vlaku) Voda na pití a vaření bude k dispozici na místě. Jídlem je nutné zásobit se na celou dobu (kromě sobotní večeře). Vařit bude možné také na ohni, pokud si někdo nechce brát vařič. K sobotní večeři nakoupíme hromadně buřty i všechno k nim. Na sobotní večer si tedy jídlo brát nemusíte. Je nutné domluvit si předem skupinu na stan, případně i vaření. Pokud nemůžete sehnat nikoho do skupiny, doporučuji využít vzkazovník na našem webu. S velkým batohem půjdeme jen pár kilometrů od nádraží na louku. Přesto ale nezapomeňte při balení dobře zvážit, co s sebou opravdu potřebujete a co vám jenom zbytečně zabere místo v batohu. Pokud máte jakékoliv dotazy, ptejte se Azora.