Akce oddílu ze dne 2019-10-29

Podzimka v Polný

Informace o akci jsou již dostupné
Termín: 25.10.2019 15:30 - 29.10.2019 19:45
Akce je určena pro: Skauty, Rovery
Místo: Základna Ochoz, Polná

Na výpravu je potřeba se do pátku 18. října přihlásit Kyfovi (kyf@skautiroztoky.cz), musíme totiž koupit lístky.

Tentokrát se o podzimních prázdninách vydáme na Vysočinu na skautskou základnu Ochoz střediska Polná, je to moc pěkná chatka.

Na výpravě se podíváš do Polné, uvidíš mnoho rybníků, uslyšíš povídání o Americe, možná vyhraješ turnaj v kartách, nebo kuchařskou soutěž a možná odjedeš o lžíci bohatší!

Sraz: v pátek 25. 10. 2019 v 15:30 na nádraží v Roztokách Konec: v úterý 29. 10. 2019 v 19:45 v osadě (výpravu zakončíme sejmutím státní vlajky, kroj si ale brát nemusíš)

Co mít na sebe: dobré pevné boty, teplé oblečení (už bude docela chladno), oddílový šátek i s turbánkem (kdo oddílový šátek zatím nemá, ozvěte se Azorovi) Co mít s sebou: 450 Kč, průkazku na dopravu, kapesné, pití, malý batoh na výlet, pláštěnku, spacák, karimatku, svítilnu (čelovku), přezůvky, toaletní papír, kartáček, pastu, ručník, ešus, lžíci, jídlo, věci na schůzku, skautskou stezku, mariášové karty (kdo má) Voda na pití a vaření bude k dispozici na místě. Od vlaku to bude na chatu ještě kus cesty pěšky, takže si všechny věci pořádně zabalte do velkého batohu! A zvažte, jestli si s sebou neberete zbytečnosti, ať se neztrháte. Vařit budeme v kuchyni, která by měla být základně vybavená. Přesto se raději vyzbrojte vlastním ešusem a lžíci. Vařit lze na kamnech, vlastní vařič si s sebou brát nemusíte.Rozmyslete si, jestli se budete stravovat sami, nebo se domluvíte na společném vaření ve skupině. Vařit bude možné večer (případně ráno), přes den budeme většinou mimo základnu. Neber si oběd na pondělí, bude společný. Možnost nákupu bude jen v sobotu v Polné (poté se již do obchodu nedostaneme). V sobotní podvečer nás čeká již tradiční podzimní kuchařská soutěž o ceny! Pokud se chcete zúčastnit, nezapomeňte si připravit originální recept a kvalitní suroviny. Starší 15 let: nezapomeňte občanský nebo jiný průkaz kvůli prokázání nároku na slevu v dopravě (od 18 let je pro získání slevy potřeba prokázat status studenta – k tomu stačí např. ISIC)

Pokud máte jakékoliv dotazy, obraťte se na mě.

Kyf tel. 728 418 112

Nástup k vlajce

Informace o akci jsou již dostupné
Termín: 29.10.2019 19:30 - 19:45
Akce je určena pro: Všechny ze střediska
Místo: Osada, Roztoky
Státní svátek 28. října a výročí vzniku republiky si připomeneme den poté, tedy 29. října. Na sebe si vezměte kroj. Skauti se budou vracet z podzimní výpravy, takže omluvte jejich případné lehké zpoždění, pokud vlak do Roztok přijede o pár minut později. Pořádá oddíl skautů